somniant logo

Somniant

somniant moto make your dreams happen
somniant izrada web stranica

Somniant

O obrtu

O obrtu

Ime obrta Somniant nastalo je inspiracijom latinske riječi za san (lat. somnium), dok drugi dio imena predstavlja vlasnicu koja stoji iza obrta. Vlasnica obrta je Antonija Ciglar, stručna prvostupnica poslovne informatike, a po struci web dizajnerica.

Somniant je otvoren početkom 2020. godine, a nastao je spajanjem ljubavi prema struci (web i grafički dizajn) i ljubavi prema izradi ručnih radova (dreamcatcheri - ukrasi i nakit). Moto obrta glasi "Make your dreams happen" - "Ostvari svoje snove", a odnosi se na sve djelatnosti kojima se obrt bavi:

Web dizajn

Somniant nudi izradu modernih web stranica, u skladu s potrebama i željama klijenata. Uz samu web stranicu, nudi se i izrada konkurentnih animiranih sadržaja koji bi obogatili web stranicu i istaknuli klijenta među konkurencijom. U izradu web stranice uključeno je i održavanje izrađene web stranice, po dogovoru s klijentom.

Više detalja

Grafički dizajn

U usluge grafičkog dizajna koje Somniant nudi ubraja se dizajn popratnih elemenata vizualnog identiteta: brendiranje, dizajniranje i izrada logotipa, posjetnica, brošura, plakata, bannera, promotivnih fotografija, naljepnica, prospekata, oglasa, memoranduma, poslovnih mapa i sličnih sadržaja, prema potrebama i željama klijenata.

Više detalja

Hvatač snova

Somniant nudi širok asortiman snovolovka, izrađenih po narudžbi: prema osobnim željama i zahtjevima klijenta. Hvatač snova se može izraditi u bilo kojem obliku: kao ukras za zid, privjesak za auto ili ključeve, kao bookmark, u obliku nakita (ogrlice, narukvice, naušnice, prstenje), a u ponudi je i "DIY kit" kutija za vlastitu izradu.

Više detalja

Ciljevi

Recenzije

Recenzije

Klijenti o Somniantu

Recenzije