somniant logo

Usluge

USLUGE

Hvatač snova

Hvatač snova

Dreamcatcher (snovolovka ili hvatač snova) je jedinstven ukras za dom svakoga tko cijeni ručni rad. Somniant nudi širok asortiman hvatača snova, u bilo kojem obliku: kao ukras za zid, privjesak za auto ili ključeve, kao bookmark za knjigoljupce, u obliku nakita (ogrlica, narukvica, prsten, naušnice) ili u obliku "DIY - Do It Yourself dreamcatcher kit - Uradi sam: hvatač snova" kutijice s materijalima i uputama za vlastitu izradu snovolovka.

Svaki hvatač snova je ručni rad, svaki je poseban i unikatan, rađen s puno ljubavi. Hvatač snova se radi po narudžbi te je dostupan isključivo po narudžbi. Prema tome, svaki je personaliziran; izrađuje se prema željama klijenta nudeći mu maksimalnu moguću slobodu izbora prilikom narudžbe. Cijene snovolovka dostupne su na upit: info@somniant.hr.

Hvatači snova su u nastavku razvrstani na glavne kategorije, unutar kojih se nalaze konkretni primjeri sa slikama i opisima pojedinih snovolovka:

somniant snovolovka nakit hvatac snova
Nakit

Snovolovka: nakit

Hvatač snova u obliku nakita uključuje narukvice, prstenje, ogrlice i naušnice

somniant snovolovka bookmark hvatac snova
Bookmark

Snovolovka: bookmark

Unikatni hvatač snova bookmark; za knjigoljupce

somniant snovolovka ukras hvatac snova
Ukrasi

Snovolovka: ukras

Hvatač snova kao ukras za zid: hvatač snova sova, jednorog, polumjesec, mačka i ostale životinje i hvatač snova u svim varijantama

somniant snovolovka diy kutija hvatac snova
DIY kutija

Snovolovka: DIY kutija

Somniant u ponudi ima "uradi sam: hvatač snova" kutiju koja sadrži materijale i upute potrebne za vlastitu izradu svog hvatača snova; za kreativce

somniant snovolovka privjesak hvatac snova
Privjesak

Snovolovka: privjesak

Hvatač snova u obliku privjeska za auto, ključeve, torbu, pernicu, za ogrlice kućnih ljubimaca

somniant snovolovka komplet hvatac snova
Komplet

Snovolovka: komplet

Hvatač snova; komplet po narudžbi


Legenda o snovolovki:

"Noćni zrak ispunjen je snovima, kako dobrima tako i onim lošima. Hvatač snova, postavljen iznad ili blizu kreveta, hvata snove koji prolaze. Dobri snovi znaju put, provlače se kroz rupu na sredini mreže i spuštaju se po mekanom perju, tako lagano da spavač ni ne zna da sanja. Loši snovi pak, ne znajući put, ostaju zapetljani u mreži i ispare ujutro na dodir prvih sunčevih zraka."