somniant logo

Usluge

Djelatnosti obrta

Usluge

Web dizajn

Somniant nudi izradu modernih web stranica, u skladu s potrebama i željama klijenata. Uz samu web stranicu, nudi se i izrada konkurentnih animiranih sadržaja koji bi obogatili web stranicu i istaknuli klijenta među konkurencijom. U izradu web stranice uključeno je i održavanje izrađene web stranice, po dogovoru s klijentom.

Više detalja

Grafički dizajn

U usluge grafičkog dizajna koje Somniant nudi ubraja se dizajn popratnih elemenata vizualnog identiteta: brendiranje, dizajniranje i izrada logotipa, posjetnica, brošura, plakata, bannera, promotivnih fotografija, naljepnica, prospekata, oglasa, memoranduma, poslovnih mapa i sličnih sadržaja, prema potrebama i željama klijenata.

Više detalja

Hvatač snova

Somniant nudi širok asortiman snovolovka, izrađenih po narudžbi: prema osobnim željama i zahtjevima klijenta. Hvatač snova se može izraditi u bilo kojem obliku: kao ukras za zid, privjesak za auto ili ključeve, kao bookmark, u obliku nakita (ogrlica, narukvica, naušnice, prsten), a u ponudi je i "DIY dreamcatcher kit" kutija za vlastitu izradu snovolovka.

Više detalja