somniant logo

Usluge

USLUGE

Web dizajn

Web dizajn

Usluge web dizajna

Somniant nudi izradu modernih web stranica, u skladu s potrebama i željama klijenata. Svakom klijentu pristupa se individualno uz maksimalnu posvećenost, kako bi konačan rezultat bio što zadovoljavajući.

Vlasnica obrta je web dizajnerica po struci te se web dizajnom bavi od 2010. godine. Tehnologije koje se koriste u radu su: HTML5, CSS3, JavaScript, PHP, a postoji mogućnost izrade konkurentnih animiranih sadržaja koji bi obogatili web stranicu i istaknuli klijenta među konkurencijom. Portfolio dosad izrađenih web stranica može se pogledati niže na stranici.

Osnovni paket izrade web stranice uključuje:

 • dizajn i kodiranje modernih responzivnih (prilagođenih prikazu na mobitelu, tabletu...) web stranica (do 10 stranica),
 • kontakt formu za upite,
 • kartu lokacije,
 • osnovnu SEO optimizaciju za tražilice,
 • profesionalne fotografije i ikone za web,
 • obradu Vaših postojećih fotografija za web,
 • galeriju s fotografijama Vaših proizvoda,
 • mogućnost fotografiranja Vašeg ureda ukoliko lokacija to dozvoljava (okolica Čakovca),
 • izrada Google my Business profila za veću vidljivost i privlačenje prometa na stranicu,
 • registriranje besplatne .hr domene za Vas (ako je već nemate),
 • postavljanje web stranice na hosting server po Vašem izboru.

Cijena osnovnog paketa koji odgovara većini tvrtki je 750 eura (5.650,88 kn - fiksni tečaj konverzije: 1€ = 7,53450 kn), u što je uključeno sve iznad navedeno. Imate li potrebe za većim brojem stranica ili dodatnim sadržajem, kontaktirajte me za ponudu putem maila. Znanje, iskustvo, individualan pristup klijentu i Google certifikat digitalnog marketinga jamče Vam da je Somniant pravi izbor za Vas.

Ukoliko trebate web stranicu prilagođenu potrebama Vašeg poslovanja, Somniant ostvaruje snove!

Radovi

Portfolio

Web stranice

Portfolio

LATIDA - dječji centar

Web stranica izrađena za dječji centar LATIDU. LATIDA je dječji centar zabavnog i edukativnog karaktera namijenjen djeci predškolske dobi od 3 do 7 godina, koji objedinjuje igru kao neodvojivi dio odrastanja te proces usvajanja novih znanja kroz istraživanje i praktične radioničke zadatke.

Pogledaj stranicu

Livmark d.o.o.

Web stranica izrađena za tvrtku Livmark d.o.o. Tvrtka se bavi pametnim rješenjima za kuće, stanove, ugostiteljske i poslovne prostore.

Pogledaj stranicu

FAB

Moderna web stranica izrađena za obrt FAB. FAB je agencija za digitalni marketing.

Pogledaj stranicu

LADI DI

Moderna web stranica izrađena za LADI DI, studio za masažu.

Pogledaj stranicu

Venier

Moderna web stranica izrađena za obrt Venier - Centar za rehabilitaciju ozljeda i boli.

Pogledaj stranicu

KVS d.o.o.

Moderna web stranica izrađena za tvrku KVS d.o.o. Tvrtka se bavi izvođenjem strojarskih instalacija u stambenim i poslovnim prostorima.

Pogledaj stranicu

LIMARIJA ŠKVORC j.d.o.o.

Moderna web stranica izrađena za građevinsku tvrku Limarija Škvorc j.d.o.o. Tvrtka se bavi izradom i sanacijom krovova, izradom terasa, dimnjaka, izradom kompletne limarije.

Pogledaj stranicu

electron Trilj

Moderna web stranica izrađena za obrt electron Trilj. Obrt se bavi izradom Android i Windows aplikacija: Fiskalna blagajna & Taksimetar.

Pogledaj stranicu

Eventim d.o.o.

Funkcionalna web stranica u obliku obrasca izrađena za tvrtku Eventim (sustav za rezervaciju i prodaju ulaznica), u potpunosti prilagođeno potrebama i željama tvrtke.

Pogledaj stranicu

Recenzije

Recenzije

Klijenti o Somniantu

Recenzije